Drömvärvningen: Mahamadou Diarra

Real Madrid vill göra sig av med Mahamadou Diarra men vart hamnar han någonstans? Turkiska medier spekulerar i att han kommer att fortsätta sin karriär i antingen Juventus, Fenerbahce eller i sin gamla klubb Lyon. Diarra var innan flytten till Spanien kanske världens bästa defensiva mittfältare och vart han står just nu formmässigt är väl svårt att säga men kanske kan hans karriär vakna till liv igen i Turkiet?

Jag hoppas, hoppas verkligen att Fenerbahce utnyttjar den här situationen och värvar landslagsmannen från Mali. Han kan bli den starka defensiva mittfältaren som vi just nu saknar i laget då varken Cristian Baroni eller Selcuk Sahin håller någon vidare klass mot bättre motstånd i Europa. Prislappen på honom lär inte vara så stor utan tror på något kring 5 miljoner Euro. Det är väl acceptabelt?

Aziz Yildirim om du åker själv eller skickar din son eller någon annan, res till Madrid för att avsluta den här affären och gör miljontals Fenerbahce fans runt om i världen glad så har vi en väldigt rolig säsong att se fram emot med Niang, Dia, Stoch och Diarra!