Fener förhandlar med Pape Diakhate?

Enligt Ajansspor.com så har förhandlingarna med den senegalesiska mittbacken Pape Diakhate från Dynamo Kiev dragit igång. Anledningen till detta enligt sidan är att Roma fortfarande inte har gett upp hoppet om att värva Diego Lugano. Därför vill Fener vara snabba med att ha en ersättare på plats ifall Lugano lämnar.

Vem är då Pape Diakhate? 26-årig mittback som spelade för Nancy i Frankrike under flera säsonger innan Dyamo Kiev värvade honom 2007. Därefter har han varit utlånad till St Etienne. Han är även landslagsman för Senegal och det kan alltså bli så att vi får se en senegaliskt invasion i Fener den kommande tiden efter att klubben nyligen gjort klart med både Issiar Dia och Mamadou Niang.

Pape Diakhate har varit jagad av flera  engelska klubbar som Liverpool och Arsenal.