Fenerbahces räddning kan bli Luis Fabiano

Fenerbahce har fortfarande inte gett upp hoppet om att värva Olympique Marseille-anfallaren Mamadou Niang. Flera medier runt om i världen skriver idag att den franska klubben planerar ett bud på Sevilla-anfallaren Luis Fabiano. Om detta stämmer och parterna kommer överens så kan Niang förbereda sig för en flytt till Istanbul.

Även om jag självklart inte hade tackat nej till Mamadou Niang så hade jag ändå velat se Luis Fabiano istället i Fenerbahce. Men det verkar som om Fenerbahce har slutat med värva brassar till laget, något som var en vanesak för ett par år sedan.

Det är synd att Fenerbahce slösade mycket tid på att jaga andra spelare i början av sommaren då jag är övertygad om att Niang förmodligen hade varit en Fener-spelare idag bara erbjudandet hade kommit i god tid för Marseille att hitta en ersättare.