Galliani: ”Jag vill ha Elano”

Elano är en annan ”VM-Turk”* som det har snackats mycket om den här sommaren.

Flera storklubbar från både England och Italien har varit efter brasse-stjärnan.

Italien är det land som intresserar Elano mest då han sedan tidigare har ett par misslyckande år i Manchester City. Elano som har ett italienskt pass var väldigt nära en flytt till Inter tidigare i somras men den italienska klubben kunde inte komma överens om priset med Galatasaray.

De klubbar från Italien som är intresserade av att värva honom just nu är AC Milan och Juventus.

Juve skulle vilja köpa honom endast om man säljer Camoranesi och Milan vill först se hur det blir med Ronaldinho som ryktas till LA Galaxy. Man får nästan huvudvärk av denna Silly Season. För några dagar sedan sades det att Ronaldinho ska skriva på ett nytt kontrakt med Milan och nu är han på väg till USA istället.

Milans president Galliani sägs ha varit i Istanbul för drygt tio dagar sedan för att diskutera en eventuell övergång med Galatasarays president Adnan Polat. Adnan ville ha 15 miljoner euro men Galliani lyckades pruta ner priset till 14 miljoner sägs det.

Så om Ronaldinho lämnar Milan, kommer Elano lämna Galatasaray då? Vad tror du?

*= Deltog i VM då han var en Galatasaray-spelare.