GS U17 kom trea i Hagi Cup

Galatasarays U17 lag deltog i dagarna i en turnering vid namn Hagi Talent Cup som Hagi låtit arrangera i sitt hemland Rumänien. En turnering där Hagis egna lag deltog liksom Real Madrid, Galatasaray och Barcelona.

En turnering som Galatasaray öppnade starkt genom att besegra Barcelona med 2-0 för att därefter förlora mot Hagi´s egna lag med 1-0 och i sista matchen åkte man på en förlust mot Real Madrids U17 lag med siffrorna 2-0.

Därmed kom man på en tredjeplats efter Real Madrid, Hagis lag och lyckades hålla Barcelona bakom sig.

Glädjande  var också att Galatasaray målvakt och Turkiets U17 landslagsmålvakt Alperen Uysal blev vald till turneringens bästa målvakt vilket är glädjande då Galatasaray inte fått fram några vettiga målvakter senaste åren. Nu har vi Emirhan som spelat U–landskamper, som dock är lite kort i mina ögon för att bli en supermålvakt. Eray Iscan som är stor som en jätte och som jag tror mycket på, samt nu Alperen som tydligen är bättre än både Real Mardid och Barcas U17 målvakter.