Handplockats av Mourinho?

Precis som vi har rapporterat om innan så har Mesut Özil var en av de hetaste namnen på Silly Season och nu skriver tyska BILD att en övergång till Real Madrid är väldigt nära. Madrid-klubbens tränare Jose Mourinho sa för ett par dagar sedan att han väldigt gärna skulle vilja ha Mesut Özil i sitt lag men att Werder Bremen inte velat sälja honom. Kanske har det vänt nu?

Werder Bremens tränare svarade med att Mesut Özil kommer att vara med i kvalet till Champions League. (Om det sker får han inte spela ute i Europa för någon annan klubb.) Var det ett sätt att få konkurrenterna att höja sina bud? Kanske det för nu har rykten åter tagit fart igen och nyss nämnde BILD skriver att ett femårskontrakt är väldigt nära.

Vad säger Sir Alex Ferguson och Manchester United om det här?