Har vi värvat färdigt?

Tidigare under dagen fick vi bevittna en signeringsceremoni med klubbens alla nyförvärv. Betyder det att vi har värvat färdigt? 

Vederson försvann, Caner Erkin hämtades in som ersättare. Daniel Güiza visade sig vara ett stort fiasko, Mamadou Niang värvades in som ny potentiell skyttekung. Deniz Baris fick inget nytt kontrakt men i hans fall har ingen ersättare tillkommit. Ilhan Eker har också kommit in. Vi har också förstärkt truppen i form av två renodlade yttermittfältare i Miroslav Stoch och Issiar Dia. Är detta allt?

Dessutom är spelare som Colin Kazim-Richards, Önder Turaci, Volkan Babacan, Daniel Güiza och Deivid de Souza på väg bort.

Som ersättare för Volkan Babacan ryktas det om Ankaragücüs gamle målvakt Serkan Kirintili. Helt fel värvning då jag tycker att Mert Günok borde flyttas upp som andra målvakt.

Jag hoppas verkligen att ledningen inte har lagt locket på vad gäller nyförvärv då laget är i behov av ytterligare förstärkning, speciellt till försvaret. Men det verkar som om Aykut Kocaman har förtroende för Ilhan Eker med tanke på det han sa tidigare under dagen och han ser väl Ilhan som en bra ersättare till antingen Bilica och Lugano. Om så är fallet hoppas jag verkligen att Ilhan visar upp ett bättre spel än det vi fick se mot Young Boys för annars är det kört de stunder vår bästa back Diego Lugano är borta.

Jag kan leva med Bekir Irtegün då han redan förra året visade potential. Hoppas bara han kan hålla en jämnare nivå så ska det inte vara några problem. Men Ilhan är som sagt ett stort frågetecken. Han håller förmodligen för spel i Turkiet men hur är det ute i Europa?

Det vore irriterande om laget skulle missa något i Europa League tack vare att man inte hade en bra ersättare på plats ifall Lugano skulle missa någon match.

Ser vi sen på det centrala mittfältet där en bra defensiv mittfältare är ett måste för att ett lag ska lyckas så jag hoppas att Cristian Baroni ska bli den spelare. Han är dock för ojämn och måste lyfta sin lägsta nivå för att han ska vara den trygga balansspelare på mittfältet som vi har saknat sedan Mehmet Aurelio lämnade laget. Cristians backup är Selcuk och bara han visar samma spel som i våras är jag inte oroad över spelet i Turkiet men om vi ska lyckas i Europa så krävs det att Cristian tar ett stort ansvar på mittfältet.

Anfallsspelet är jag inte alls oroad över. Vi har flera spelare som kan avgöra matcher. Det hänger på det centrala mittfältet och även om Emre Belözoglu är en krigare så behöver han en starkare defensiv spelare bredvid sig. Den spelaren måste helt enkelt bli Cristian om nu ledningen inte planerar en överraskning för oss så i slutskedet av transferfönstret.