Helvaci: Vi kommer att värva

Mehmet Helvaci, en av dom få styrelsemedlemmar som jag personligen anser gör ett bra jobb för Galatasaray, pratade igår med media efter matchen. Adnan Polat som mest gör bort sig i intervjuer på sistone genom att lova värvningar lät Helvaci prata efter denna match och Helvaci gjorde det rätt så bra. Han menar på att Galatasaraystrupp idagsläget har kraften och styrkan att slå Karpaty. Men tyvärr har inte laget visat prov på sina kvalité i 90 minuter hittills. I matchen igår såg vi ett GS som i första halvlek spelade horribel fotboll, medan man i andra halvlek kämpade och skapade situationer och lägen.

helvaci
På frågan om värvningar förklarade Helvaci att man arbetar på värvningar, man har blivit sena med värvningarna men det innebär inte att man inte kommer att genomföra dom. Frågan är väl i dagsläget vad för spelare man kan hitta på marknaden, för jag ville inte se några fler Inamotos eller Carruscas, som Adnan Sezgin mest kommer hem med.

Annars är det oroväckande har jag personligen märkt, hur dåligt Aykut spelar. Tycker han för några år sedan visade prov på bra fotboll, men på dom matcher som jag sett honom i år blir jag banne mig orolig över honom. Han vågar inte alls gå ut från mållinjen och väldigt många lägen där jag tycker att han bara ska skrika ”Målvakt” och gå ut, slutar i att han blir kvar på linjen. Desto mer oroväckande då att inte Ufuk får stå, misstänker dock att Rijkaard inte vill offra Ufuk i denna stormiga tid och förlora sin målvakt. Jag hoppas på det att Rijkaard vet att Ufuk är bättre och att om dom lyckas rida ut denna storm som försiggår just nu, ja då kommer Ufuk att få chansen. Att satsa på den yngre målvakten i dagsläget är inte säkert, för risken är att man förlorar Ufuk om det går för dåligt.

Nu får vi hoppas på att dom skadade spelarna är tillbaka mot Bursa, för jag saknar Sabri.