Hoppas att ryktet är sant…

För de som har missat det så ryktas det om att Robinho är väldigt nära en övergång till Fenerbahce. Men klubben var väldigt snabbt med att dementera uppgifterna på sin hemsida. Betyder det att ryktet är död nu? Jag hoppas verkligen inte det.

På meddelandet som finns på hemsidan står det att Fenerbahce inte är beredda att riskera så mycket som 26 miljoner euro på en spelare. Mycket pengar? Riskera? Detta är dagens sanning i fotbollsvärlden. Vill man ha duktiga spelare så kostar det pengar och Robinho är inte vem som helst. En sådan här värvning hade SKAKAT fotbollsvärlden kan jag lova er!

Under sommaren har det gått att läsa att klubben har över 50 miljoner euro för att lägga ut nya spelare. Var är alla dessa pengar? För inte kan väl Ilhan Eker, Miroslav Stoch och Issiar Dia ha kostat så här mycket pengar? Jag vet att det handlar om mycket pengar och att klubben kanske vill vara försiktiga men vill man vara framgångsrika i Europa så gäller det att ta risker.

Som sagt, jag hoppas verkligen att det här ryktet lever och att Fenerbahce inom snar framtid presenterar Robinho som nyförvärv.