Inför Besiktas – HJK Helsingfors: Tredjemålvakten står

Med Rüstü Recber och Hakan Arikan skadade så får tredjemålvakten Cenk Gönen chansen i kvällens match mot HJK. Men ni behöver inte oroa er, Cenk är en talangfull målvakt från det U21-landslaget som var bland de bästa på sin position förra säsongen i Süper Lig, då i Denizlispor. Han har kapacitet att vara klubbens första målvakt. Oroväckande dock att en sån talangfull målvakt får värma bänk och det som tredjemålvakt!?

Annars kommer Bernd Schuster med full manskap till kvällens match.

Förväntad startelva: Cenk, Ekrem, Zapotochy, Ferrari, İsmail, Holosko, Necip, Guti, Ernst, Quaresma, Bobo (Nobre)

Notering: De turkiska klubbarna får bara använda sig av sex utländska spelare i startelvan i ligan men den regeln gäller inte i Europa-spel.