Inför Trabzonspor – Fenerbahce: Volkan finns inte med i truppen – Mert spelar sin första match från start!

Förstamålvakten Volkan Demirel finns inte med i truppen mot Trabzon. Det betyder att den 21-årige Mert får göra sin ligadebut. Om de inte flesta vet det redan så har Fenerbahce en stark målvaktstradition och Mert som fick gjorde bra i från sig i en träningsmatch för drygt en månad sedan får nu chansen att visa upp sig rejält och i det i en svår bortamatch som mot Trabzon.

Truppen mot Trabzonspor
Mert Günok, Ertugrul Taskiran, Alper Pilic, Gökhan Gönül, Diego Lugano, Bilica, Bekir, Ilhan Eker, Andre Santos, Okan, Caner, Selcuk, Cristian, Gökay, Emre, Mehmet Topuz, Özer, Alex, Semih, Niang och Stoch.

Dessutom saknas fortfarande Issiar Dia som även stod över matchen mot PAOK. Varken Kazim eller Güiza finns med då de är på väg bort från klubben medan Ugur fortfarande rehabiliterar.