Karabüksspor 1 – Besiktas JK 4 : Nobre tvåmålsskytt!

Besiktas JK kör över sina lag nu. Förra veckan i Europa League kvalet krossade man HJK Helsinki med 4-0 och igår vann man borta mot Karabüksspor med 4-1.

Men BJK fansen blev säkerligen chockade då hemmalaget tog ledningen efter bara 3minuter igenom Eminike. Dock reducerade Besiktas efter 7 minuter igenom Mert Nobre som nickade in bollen. Karabüksspors Eminike som gjorde matchens första mål blev 12 minuter efter kvitteringsmålet varnad. I 26e minuten var dags igen för Mert Nobre, och han gav sitt BJK ledningen. Mycket mer hände inte matchen, BJK kontrollerade matchen bra och nästa målet i matchen blev också deras. Stjärnan Guti Hernandez satte i 77e minuten en riktigt kylig straff i Karabüksspors mål. 6(83e minuten) minuter senare var det dags för Ricardo Quaresma att näta. Driver bollen från mittlinjen hela vägen till bortalagetsmål och sätter bollen enkelt i mål.

Slutresultat: 4-1 för Besiktas

Målen kan ni se här : Karabüksspor – Besiktas