Lämnar Turgay Bahadir mästarna?

 

 

Enligt vissa källor är Lazio och vissa Bundesliga-klubbar väldigt intresserade av att värva den 26 åriga forwarden från Bursaspor. Turgay som närmast kommer från Kayserispor där han hade en misslyckad sejour och lyckades endast hitta ”nätet” 4 gånger på 47 matcher,det är inget bra facit för en forwad. Men efter flytten till Bursa fick han sitt genombrott mycket tack vare Ertugrul Saglam som även lyckades med det ”omöjliga” nämligen vinna ligan och ta bucklan från Istanbul. Turgay var mycket bra den gångna säsongen för mästarlaget och lyckades göra 7 mål på 31 matcher. Turgay som är 1.90 lång är väldigt bra i luftrummet och har en fin teknik.

Det återstår dock att se ifall Bursaspor vill släppa Turgay eller om Turgay vill lämna själv då konkurrensen är betydligt bättre denna säsong då spelare som Insua och Nunez har blivit värvade.