Landslagstruppen mot kazakerna

millitakim
Målvakter: Hakan Arıkan (Beşiktaş), Onur Recep Kıvrak (Trabzonspor), Sinan Bolat (Standart Liege)

Försvarare: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Kadir Balta (Galatasaray), Ömer Erdoğan (Bursaspor), İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Mittfältare: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Özer Hurmacı (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio (Beşiktaş), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Selçuk İnan (Trabzonspor), Arda Turan (Galatasaray)

Anfallare: Tuncay Şanlı (Stoke City), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Sercan Yıldırım (Bursaspor), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Halil Altıntop (Eintracht Frankfurt)

***

Sammanfattning:

Det syns att Oguz Cetin är den som har tagit ut truppen och inte Hiddink, frågan är när Hiddink ska få sig en uppfattning av landet och spelarmaterialet han har, för nu hade jag förväntat mig lite influenser av Hiddink. För jag tycker inte att spelare som Hakan Arikan och Gökhan Zan som inte får spela i sina lag ska få chansen i landslaget. Spela med spelare som spelar i sina klubblag, våga ta Egemen som är ordinarie i TS eller Orhan Sam i Genclerbirligi, inte Gökhan Zan!

Dessutom är frågan vart Mehmet Topal är? Selcuk Sahin och Aurelio kan väl inte gå före honom? Han spelar ju bra enligt rapporter från Valencia…