Lorik Cana tränade med laget

Galatasaray som försatt sig själva i ett jobbigt läge i kvalet till Euro League arbetar med förberedelserna inför matchen bakom stängda dörrar.Glädjande var dock att Lorik Cana tränade med laget för fullt och nu hoppas vi att ångvälten på mittfältet får spela mot Belgrad och visa vad han går för.

En tråkig nyhet är att Milan Baros inte tränade med laget utan bara genomförde löpträning, frågan är vad det är för skada som Baros har fått och hur detta kommer att påverka hans speltid framöver. En Milan Baros i toppform är ett måste för det här laget som saknar målskytt och det gäller att han snart är tillbaka, helt till Belgradmatchen för att vi supportrar inte ska bli tunnhåriga på läktaren och framför TV:n.

Fanatik skriver idag på sin hemsida att Galatasaray inte har registrerat Elano för spel till den kommande säsongen ännu, ett tecken på att han lämnar Galatasaray?