Miroslav Stoch skämmer ut sig

Han värvades för att sätta skräck i motståndarförsvaret men Miroslav Stochs första match på hemmaplan inför tusentals fanatiska supportrar slutade inte alls som många hade tänkt sig. Efter att ha fått ett gult kort i den första halvleken efter en vårdslöst tackling så drog han på sig sitt andra gula kort i början av andra halvleken efter att ha försökt filma till sig en straff…Pinsamt agerande av Stoch som var förbannad på domaren på vägen ut men reprisbilderna visade att det var ett korrekt beslut.

Nu får Fenerbahce återigen spela med en man mindre på plan, förhoppningsvis spelar laget bättre då.

Eller vore det inte bästa om laget istället åkte ut ur Champions League för att istället helt och hållet koncentrera sig på ligaspelet så att laget äntligen kan vinna ligan igen (det var fyra år sist.)

Årets Fenerbahce behöver tid att spela ihop sig och det gör man bäst utan något spel i Europa.

Hur mycket jag än vill att laget ska ta sig vidare till gruppspel i Champions League så funkar det inte med det här spelet vi har just nu. Så därför säger jag att det är bättre att satsa på Champions League nästa säsong än att skämma ut sig den här…