Notiser från Fenerbahce-lägret

Hur är läget i Fenerbahce efter förlusten mot Young Boys?

Lagkaptenen Alex de Souza fick ledigt från träningen.

Glädjande nyheter. Mehmet Topuz som har varit skadedrabbad sedan i slutet av Maj tränade för första gången med övriga truppen på väldigt länge. Hade varit intressant om Kocaman vågat testa honom i Alex-rollen en match.

Varken Issiar Dia och Miroslav Stoch fanns med i kvällens träning utan dessa två har fått ledigt från Kocaman i väntan på nästa veckas landskamper. Deltog gjorde inte heller Ilhan Eker och Özer Hurmaci.

Dessutom kommer både Diego Lugano och Andre Santos snart att försvinna i ett par dagar för att spela med sina landslag. Mycket konstigt. Lugano som är skadad och precis anlänt till Turkiet ska återigen försvinna för att delta i en träningsmatch. Och Santos som har blivit en aning överviktig efter semestern är konstigt nog tillbaka i det brasilianska landslaget.

Vidare rapporteras det att Aykut Kocaman som var väldigt besviken efter förlusten mot Young Boys har gång på gång haft samtal med sina spelare. Bra initiativ utav honom, han måste få in i spelarnas hjärnor ATT DET ÄR FENERBAHCE DE SPELAR FÖR!!!

Vad tycker ni andra Fenerbahce-supporter om det här? Diskutera gärna här nedan.