Nu börjar det att hända saker – Rubin Kazan förhandlar med Fenerbahce

Turkiets största fotbollssida LigTV rapporterar om att den ryska klubben har dragit igång förhandlingarna med Fenerbahce angående Daniel Güiza.

Enligt uppgift har klubbarna kommit överens om ett bud på 8 miljoner euro men nu återstår det att lösa Güizas personliga kontrakt. Güiza ryktats vilja ha 3 miljoner euro per säsong medan den ryska klubben ”bara” erbjuder 2,8 miljoner euro.

Förhandlingarna forsätter dock och ett beslut väntas tas om ett par dagar.

Först Önder och nu Güiza. Det börjar hända saker i Fenerbahce i allra sista stund.

Vilka står på tur? Volkan Babacan? Deivid? Kazim-Kazim?

***

Precis som vi skrev häromdagen så är Fenerbahce på jakt efter målvakten Serkan Kirintili som sade upp sitt kontrakt med Ankaragücü i dagarna. Allt talar därför för att Volkan Babacan kommer att lämna laget. Då verkar ryktena om att Kocaman inte är nöjd med reservmålvakten stämma.