Nuri Sahin in action

Det är inte ofta man hittar videor där man fokuserar på 1 spelare, men jag stötte på en video idag som fokuserar på 1 spelare och den spelaren är Nuri Sahin. Klippet är från matchen mellan Wolfsburg och Dortmund den gångna säsongen och man kan minst sagt säga att han har en jäkla bra syn för spelet och en riktigt bra precision på passningarna.

Lägger även till ett klipp från när Nuri gjorde 3-3 mot Brasilien i U17 VM i Peru för ett par år sedan. Turkiet låg under med 0-3 i halvtid, men tack vare Caner Erkin och Tevfik Köse fick man till 3-2 innan Nuri visade att han som nummer 10 också kunde göra mål.

Som ni sett så har han stor talang och besitter stor kompetens, enligt mig är han en av idag tre spelare som slås om centrala mittfältsrollen på allvar tillsammans med Emre Belezoglu och Mehmet Topal.