Officiellt: Mamadou Niang till Fenerbahce!

Mamadou Niang från Olympique Marseille blir som väntad Fenerbahces nya anfallare. Affären har varit klar i flera dagar men blev officiell först ikväll. Han förväntas anlända till Istanbul imorgon klockan 12.00.

Någon transfersumma nämns inte men all information lär väl dyka upp så småningom. Fenerbahce har jagat en anfallare under hela sommaren och nu har man äntligen gjort klart med en. Det blev till slut den 31-årige Mamadou Niang från Senegal som förväntas skriva på ett treårskontrakt imorgon.

Ända sedan nyheten om att Fener var ute efter Niang så har han velat flytta till Turkiet och nu blir cirkeln sluten.

Niang har öst in mål för Marseille de senaste fem åren och vi hoppas att han ska göra det likadant i Fenerbahce. Innan tiden i Marseille spelade han för Strasbourg, Metz och Troyes. Han är även landslagsman för Senegal där han har gjort 15 mål på 42 matcher.

Sedan tidigare spelar hans landsman Issiar Dia i klubben. Dia anslöt tidigare under sommaren från Nancy.