Özil: Stolt att vara första turken i Real

Mesut Özil har skrivit på ett 6 års kontrakt med storklubben Real Madrid, han har fått nummer 6 på tröjan och han kommer nu att få spela med Sami Kadeira som han spelade så bra med i Tyska landslaget under VM i Sydafrika.

Under signeringen svarade han på en del frågor och han förklarar bland annat att han fastar om det inte påverkar hans fotbollsspelande, med andra ord när han är ledig och har möjlighet att fasta, så fastar han.

Han förklarar också att han är stolt över att vara den första turken som spelar för Real Madrid. Det ska nu bli intressant att se hur det går för Özil som klubben verkar tro på då man värvar honom för 6 långa år. Hur ska Mourinho formera laget som nu innefattar stjärnor som C.Ronaldo, Benzema, Kaka, Özil, Kadeira, Alonso, Pepe med flera, det ska bli intressant att följa!

Nu får man väl börja hålla tummarna för både Valencia och Real Madrid i kampen om liga titeln?!

Dessutom svarar han på frågan om vad han har för tips till turkiska ungdomar så svarar han att man ska träna och tro på sig själv.