Problem i Fenerbahce……?

Enligt uppgift i turkisk press så är tränaren Aykut Kocaman oroad över att spelare som Daniel Güiza och Deivid inte lyckas hitta nya klubbar. Dessutom känner han obehag över att truppen innehåller spelare som Kazim-Kazim, Önder Turaci och Volkan Babacan.

Om dessa rykten stämmer så vill jag höja hatten för Aykut Kocaman som då tycker som majoriteten av fansen att dessa spelare inte har något att göra i en klubb som Fenerbahce men svårigheten att sälja dessa spelare skapar bara problem i längden.

Och jag håller helt med Kocaman i det här (om uppgifterna stämmer, vilket de mycket väl kan göra). Både Deivid och Güiza har ryktats vara på väg bort rätt så länge men inga klubbar vill köpa de för det pris som Fenerbahce begär (samt spelarnas höga löner). Både Önder och Kazim var på väg bort redan i vintras men inga bud kom. Kazim försvann ju till Toulouse men det franska laget valde att inte använda köpklausulen. Önder har bommat alla sina chanser medan Kazim är på väg att göra det. Alla vet att Kazim kan i sina bästa stunder vara en bra fotbollsspelare men hans attityd på planen skapar bara svarta rubriker.

Kanske stämmer också uppgifterna om att Fener är på jakt efter en ny målvakt då Aykut Kocaman inte är nöjd med Volkan Babacan?

Som sagt, jag vill inte heller se dessa spelare i vår klubb men vad ska man göra? De sitter på långa kontrakt med feta löner och blir därför väldigt svåra att sälja….Jobbigt värre!