Senaste namnet Jadson

Senaste ryktena kring GS är att man arbetar för att få över Jadson från Shaktar Donetsk och att det varit på grund av detta som Mircea Lucescu varit i Turkiet på besök förra veckan. Detta känns som ett krystat rykte så likt alla andra namn vi sett denna sommar lär det  väl inte ske…

Ett andra namn som dykt upp idag är Kemeni, den kamerunska målvakten som står för Espanyol ska Galatasaray tydligen vara intresserad av på grund av att Aykut och Ufuk inte imponerat…

Vi får se vad som händer men det känns som att med tanke på att vi inte sett någon värvning senaste 1½ månaden så kommer det inte ske något dessa sista dagar. Helvaci har i varje intervju pratat om att detta GS kan slå alla lag och det tyder i min mening på att man är nöjda och detta var vad man kunde få fram denna sommar. Kanske att vi får in någon medioker spelare, men räkna inte med några bomber sista dagarna.