Sista transfer-timmarna: GS även ute efter Carlos Kameni? Robbie Keane till BJK?

Sista timmarna av transferfönstret nu och mycket händer i Turkiet. Igår landade Insua och Misimovic i Istanbul och de sägs vara klara för Galatasaray (stämmer väl nu till 99%) och fortfarande är det inte bekräftat och officiellt på deras hemsida.. Just Galatasaray är också ute efter en av La Ligas bästa målvakter, nej inte Casillas men Carlos Kameni! Enligt flera sidor så är GS mycket intresserade av målvakten, och en ny stjärna till  Galatasaray o till den turkiska ligan hade inte alls varit fel!
Carlos Kameni kan ni se här!

En av Englands mest trovärdiga sportsidor eller till och med den mest trovärdiga skriver en rubrik såhär: ”Besiktas make shock Keane bid” – Besiktas är alltså ute efter Robbie Keane. Robbie Keane blev först känd när han gjorde succé i Tottenham där han spelade under åren 2002-2008(spelar där idag igen) men säsongen 2007/2008 var hans år och då blev Liverpool intresserade av honom. Där blev det en stor flopp och stannade knappt ett halvår där och vände tillbaka till London klubben. Där startade han säsongen bra men de andra anfallarna levererade lite mer så han blev utlånad(1feb2010) till Celtic FC. Totalt  har han spelat över 120 matcher för Tottenham och gjort 91 mål.
Även West Ham sägs vara intresserade av Keane så man får agera lite fort nu. Får vi se någon Keane i BJK eller hur tror ni det blir?