Skona oss! Nobre ryktas till GS

Adnan Sezgins lista på fiaskovärvningar kan bli länge och även den lista på spelare som han plockar upp från Besiktas överskottslista. Vanligtvis skulle jag ta denna nypa med salt, men efter att ha gett monsterlöner till dumpade Besiktasspelarna Serdar Özkan och Gökhan Zan, så ser jag denna värvning som möjlig.

Det sjukaste av allt är att Nobre tjänar 2 miljoner euro per säsong, våran Elano tjänar 4! Jag är beredd att delta i den mobb som jag hoppas uppstår om Nobre värvas, för denna värvning ser jag inte på annat sätt som att Adnan & Co arbetar för att förstöra för Galatasaray.

Vet inte om ni tänkt på det, men tror Polat & Co att alla GSare har råd överhuvudtaget att skaffa GSBonus Card för att från och med i vår se på matcher? Sug på den tanken ett tag, för jag tänker göra det kompisar.