Tänk om det vore sant…

Tänk om det verkligen vore sant, att Adnan Sezgin åk till Tyskland för att förhandla klart med den 28 åriga bosniern Zvjezdan Misimović från Wolfsburg. Hos mig är den en personlig favorit och förr om åren då jag spelade Football manager var Misimovic och Cana dom två spelare som jag alltid spelade med på mittfältet. Den ena har hittat rätt och den andra ryktas nu vara på väg, men man ska som sagt ta rykten med en nypa salt, men det känns tyvärr som att denna värvning ska tas med en salt sten, eller?

Jag har inte helt tappat hoppet för Adnan Polat, fast jag har sedan länge tappat hoppet för Adnan Sezgin, där av vill jag verkligen tro på att det finns en möjlighet att dom verkligen inser att det behövs spelare och värvar in Misimovic och gärna en spelare till.

Laget som vi har idag är ohållbart och hittills har Galatasaray som jag tidigare skrivit sålt bort bra spelare, men inte ersatt dom. Typ det som vi ser hända med vinnaren av Allsvenskan varje år. Därför gäller det verkligen att Adnans gör minst två bra värvningar, för med den trupp man har idag så kommer denna säsong bli riktigt dålig och planerna på ett välfyllt Aslantepe, ja det kommer bara förbli drömmar, för supportrarna är rejält besvikna på lögnerna som man fått höra och om nu laget skulle prestera dåligt under hösten, ja då skulle inte jag vilja heta Adnan Polat.

Där av önskar jag verkligen att Misimovic kommer, han skulle vara en injektion och ta platsen framför Cana, dock behövs det en spelare till och det bredvid Cana i den uppställning (4-2-3-1) som Galatasaray använder sig av. För faktum är att till och med Servet skulle kunna göra mål på smörpassarna som Misimovic leverar.

Zvjezdan Misimović