Till slut brast det för Rijkaard också…

Jag blev så sjukt jävla glad i den 90:e minuten när Aydin Yilmaz gjorde 1-0. Men jag blev så förkrossad när Hakan Balta noncalant fjollar till det och vips har vi 1-1 i 92:a. Detta fick både mig och Rijkaard att bli ledsen och man kan säga så här, det brast för både mig och Rijkaard.

Medans jag blev förkrossad framför streamen, så vågade Rijkaard tala ut.

Istället för att dölja vad som hänt, sa han som det var, ”Jag ville ha en mittback, men fick ingen” och ” vi har värvat spelare, men alla är skadade”. Istället för att dölja missarna från ledningen vågade han säga som det var och jag är fan stolt över Rijkaard.

Han sade även under presskonferensen att han inte kommer att hoppa av självmant och att han kommer att kämpa för fanan och klubben, något som jag hoppas att även spelarna gör. Ransaka er själva!

Adnan Sezgin och Adnan Polat, ni har förbrukat den här sommaren och nu är vi på väg utför. Våga punga ut lite pengar denna helg för fan, har inte klubben pengar, ta lite från era jävla fickor era snåljåpar! Polat, du köpte en yacht för 6 miljoner euro, gör som Demirören och Aziz, ge lite till klubben om det nu är torrt i kassan!

STÅ UPP FÖR KLUBBEN FÖR FAN!

PS: Sergen Yalcin = sämsta expertkommentatorn på TV?