TRANSFER NYTT: ”Dåliga Nyheter för Galatasaray”

”Bugünku Vatan Gazetesi” säger att Galatasarays stora stjärna Arda Turan lämnar laget inom en vecka och sedan flyttar han till Italien. Ny klubbadress blir enligt tidningen AC Milan. Detta skriver också Galatasaray på sin officiella hemsida under: ”Zorunlu Aciklama”. Vi väntar med uttalande från klubben och Arda om detta stämmer.

En annan tråkig nyhet. Enligt Thomas Rosickys agent Jiri Rosicky(hans bror) så har de inte alls haft någon kontakt med Galatasray och att ingenting är konkrent(Jiri hade en intervju med NTVSpor). Jiri sa också att homas har kontrakt med Arsenal som inte går ut än och att han kommer stanna i London-klubben.
Jaha.. jag som verkligen trodde att han skulle komma och att det skulle bli klar nån gång denna veckan. Baros borde övertala sin landsman innan transferfönstret stänger.

Inte bara GS som får dåliga nyheter. Här får FB dåliga nyheter angående franska ligans skyttekung Mahmadou Niang(spelar för Marseille). Min turkiska är inte direkt 10/10 och det fanns vissa grejer jag inte förstod till 100% så jag vill inte skriva något fel så jag länkar åt er att läsa nheten här: http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20100808/fenere_kotu_haber.html 
Snälla gör klart med en anfallare nästa vecka.. Det är nu eller aldrig…

Förra året sades att Deco var påväg till Galatasaray. Flera engelska medier hävdade att han var på väg till Istanbul-klubben och att Frank Riijkard ”försökte” att locka honom till Turkiet(Riijkard var tränare för Deco under han speriod i FC Barcelona). Men idag blev det officiellt att han flyttar hem till Brasilien och ny klubadress blir Fluminese. Bara ta död på det ryktet nu även om GS inte visat något större intresse detta året.

Enligt Serkan Kirintili’s agent så är Fenerbahce intresserade av Ankaragücüs målvakt(Serkan kirintili) och förhandlingar har börjat. Inget är dock officiellt.

Som vi rapporterat här på hemsidan tidigare så har Trabzonspor gjort klart med en brasse anfallare som heter Jackson Avelino Coelho mer känd som Jaja. Trabzonspor blir mer o mer intressant för mig i och med denna värvningen av Jaja som sägs vara en lovande anfallare och Teofilo som gjorde hattrick i Supercupen mot Bursaspor så är de enligt rykten fortfarande ute efter Altidore, Senol Günes lär ge Liverpool en rejäl match!

Och jag hoppas verkligen att detta var den sista gången jag skrev om Özil på ”Transfernytt” då jag har blivit trött på det haha.. Killen ryktas hit och dit. Nu till saken. Man United hade för några dagar sen öpen träning på Old Trafford. Fans var på plats likaså spelare och ledare. Dock Sir Alex Ferguson var någon annanstans. Han var nämligen o kollade på Fulham – Werder Bremen. Medierna runt om i världen började skriva: SAF skippade United träning – gick och kollade på Özil. Werder Bremen förlorade matchen med 5-1 på Craven Cottage(Fulhams hemmaarena) och idag efter att ha vunnit FA Community Shield mot Chelsea så kom frågan om han var o kollade på Özil eller Fulham.
Jag var och kollade på Fulham som vi möter 22 augusti i ligan” sade han. Sir Alex fick 2 frågor till om Özil och det var om han var intresserad av Özil, och om han skulle förstärka hans trupp. Sir Alexs svar var: ” Många klubbar är intresserade av Özil, han är mycket bra spelare men jag är nöjd med den truppen jag har och behöver ingen förstärkning”.

Det var det för denna gången. Diskutera gärna alla dessa transfersrykten här på ”Silly Season”