Transfernytt: Danny Vukovic lämnar Konyaspor!

Precis som vi rapporterade igår så var anfallaren Halil Colak på väg till Kasimpasa. Nu har han skrivit på ett femårskontrakt med sin nya klubb. Halil gjorde förra året 10 mål i holländska andra divisionen och har tidigare ryktats vara på gång till Galatasaray.

***

Målvakten Danny Vukovic som hämtades från Australien lämnar Konyaspor och Turkiet innan ens säsongen har dragit igång. Ersättare blir Orkun Usak som tillhörde Manisaspor förra säsongen.

***

Fenerbahce är väldigt nära att göra klart med målvakten Serkan Kırıntılı som kommer närmast från Ankaragücü. Vad som händer med Volkan Babacan återstår att se.

***

Genclerbirligis lovande anfallare Mustafa Pektemek kommer att vara borta från fotbollen i över sex månader pga korsbandsskada och nu har klubben också inlett jakten på en ersättare. Enligt uppgift så är Murat Tosun från Trabzonspor väldigt nära en flytt till Ankara.

***

Istanbul B.B. har gjort klart med försvararen Serhat Akyüz som kommer närmast från Konyaspor.