Transfernytt: G.Saray och Fenerbahce gör upp om M.Diarra!

Galatasaray och Fenerbahce sägs vara mycket intresserade av Real Madris mittfältare: Mamaodou Diarra. Real som har värvat flera stycken mittfältare denna ”Silly Season” måste börja rensa lite i truppen. Ajansspor och TRT Spor säger att Fenerbahces sägs vara närmast då båda klubbarna är nästan överens om spelaren. Tro mig, detta är inte sista gången vi snackar om Diarra, 9-10 dagar kvar tills transferfönstret stänger och mycket kan hända fortfarande.

Bosniske mittfältaren Zvezdjan Misimovic vill till Galatasaray. I en intervju ska han ha sagt att han inte vill stanna längre i Wolfsburg och att han vill lämna klubben för Galatasaray. Mycket glädjande ord för GS fans och andra turkiska fans som vill att ligan blir mer känd. Denna affären kan vara i hamn om Adnan Polat tar fram sin plånbok och betalar ett rimligt pris. Han(Adnan Polat) kan fan inte säga nej till en spelare som Misimovic, det skulle chocka mig till max. Misimovic vill till GS och GS fansen vill ha honom, vad fan väntar du på Mr.Polat?

Robinho sägs vara allt närmare Besiktas. Som vi tidigare har skrivit här på hemsidan lite längre ner så sägs Robinho vara snart klar för BJK. Enligt uppgifter så ska en ny sponsor till Besiktas betala Robinhos lön. Mer om detta senare, Men Robinho ser ut att hamna i Turkiet vilket är glädjande nyheter.