Transfernytt: ”Leonel Nunez klar för Bursaspor, ingen Gomis i Fener”

 

Som vi rapporterat idag och senaste dagarna så har Bursaspor gjort klart med anfallaren Nunez som idag klockan 17:00 ska skriva på ett 3årskontrakt. Och ingen Marquez till Gs, nej..läs längre ner för mer detaljerat och Gomis tackade nej till Fener som vi rapporterat  tidigare igår och även blev Manucho igår kväll klar för Bucaspor, vilken värvning av dem fyfan! Inte glänst direkt i klubblagen men i landslaget har han 😉

Roma lär ha slutat jakten på Fenerbahces Diego Lugano då man har värvat Inters Nicolas Burdisso..skönt.. men dock är Juventus nog fortfarnde ute efter honom..

Och glädjande nyheter till alla FB-fans angående Guiza som verkar vara påväg hem till Spanien. Ny klubadress: Getafe! Spelar egentligen ingen roll vilket blir han nya klubbadress bara han lämnar Fenerbahce så blir det skönt. Getafes president Angel Torres sa följande till AS: ”’Önceliğimiz Güiza. Onunla konuştuk ve transferi için bir hafta süre verdik. Kiralık olarak veya serbest olarak gelecek. Eğer Güiza olmazsa, Colunga, Callejon veya başka futbolculara bakacağız” Alltså: Guiza affären ser vi till att bli klar inom en vecka, om inte blir det Colunga,Callejon eller nån annan. Hoppas det blir Guiza!!!

Mycket Fener idag och jag vet inte varför jag skrev detta tidigare men Ronaldinhos agent(bror) sa för några dagar sen att han var nära ett nyttkontrakt med AC Milan. Så där med kan vi nog dra en gräns om att han kommer till FB då jag heller inte tror dem är intresserade av honom efter att man har värvat Issiar Dia och Miroslav Stoch.

Denna italienska klubben, som vi nämt precis(AC Milan) är ute efter GS-stjärnan Elano som gjorde ett grymt bra VM(hur många gånger har jag sagt det nu?). Men inte bara Milan som jagar honom utan också CSKA Moskva. Detta enligt Corriere dello Sport.

Well inte mer från mig nu vad jag ser, men hör ni några rykten ellr nyförvärv så skriv det gärna på”Silly Season” som vi har här.