Truppanalys: Målvakter

Volkan Demirel – Turkiets bästa målvakt som inte längre bjuder motståndarna på lika många misstag som för ett par år sedan. Volkan har höjt sitt spel enormt det senaste året och blir återigen en viktig kugge om Fenerbahce ska vinna guldet eller inte. Höll nollan i över hälften av matcherna ifjol. Hans stora svaghet är luftspel men är det något han är riktigt bra på så är det reflexräddningar på avslut från både nära och långt håll.

Mert Günök – Finns egentligen inte så mycket att säga om den här spelaren. Han visade upp i träningsmatchen mot Gent att han mycket väl kan bära vidare den stolta målvaktstraditionen som finns i föreningen.

Volkan Babacan – Verkar med allt att döma på väg bort från klubben då han inte alls har Aykut Kocamans förtroende. Volkan har länge varit en talangfull målvakt men han behöver spela för att utvecklas vidare och det kommer han få inte att göra i Fenerbahce. En försäljning eller utlåning vore det bästa för hans del.