Tyvärr alla UltrAslans, Marquez till USA

Det blir ingen Rafael Marquez i Galatasaray den kommande säsongen, Mexicanaren som länge ryktats vara på väg har skrivit på kontrakt med New York Red Bulls och gör därmed Hasse Backe och Henry sällskap i det nya landet på andra sidan Atlanten.

Frågan är nu VEM FAN SKA Galatasaray värva?

Adnan Polat har glappat ordentligt och sagt till media att klubben ska förstärka med 3 spelare, men namn efter namn har skrivit på för andra klubbar och värvningarna av Baptista och Källström känns inte trovärdiga då grekiska Olympiakos som värvat Riera från Liverpool vill ha honom och dom verkar ha mer pengar i kassan än vad vi har. Kim Källström säger dessutom att han vill till Premier League och enligt fotbollskanalen.se har storklubbar som Everton bjudit på honom.

Att Galatasaray dessutom riskerar att missa Europa League gör inte saken bättre, om nu GS missar Europa League ska nog ingen supporter förvänta sig någon stjärna,  snarare en spelare som Lukunku, Bratu, Petre eller Inamoto. Att dessutom Adnan Sezgin har hand om värvningarna gör inte det hela bättre, så istället för att kolla på vilka storstjärnor som är lediga ska vi nog leta efter spelare som vill lämna sin klubbar, likt Schalke ville bli av med problembarnet Licnoln, eller spelare som spelar bra i sina respektive landslag, men duger till inget i Turkiet, läs Inamoto.

På Torsdag avgörs det om Galatasaray kvalar in till Europa League, blir så inte fallet, så kan vi supportrar räkna med ett år med kaos och elände… tyvärr…