Vad behövs för att spela i Europa?

Vad ska man säga efter förlusten igår? Bra att Fenerbahce förlorade eller? Ja.. faktiskt om Fenerbahce inte ska skämma ut oss ännu mer mot större lag i Champions League. Efter att ha kollat/läst match highlights, matchrapporter, kommentarer efteråt så är man riktigt besviken. Önska vi var mer nära att kvittera än att de va närmare att utöka deras ledning..

Vi fick se vad som hände, ingen Gökan Gönül från start en Diego Lugano skadad.. Ja backlinjen var helt borta. Stackars Volkan ska man säga då han fick rädda laget flera gånger med sina räddningar som i den första matchen. Gönül bidrog ju inte heller så mycket men när Lugano är på plats så funkar han. Men självklart ska man kunna vinna över Young Boys även utan Diego Lugano o Gökhan Gönül på Sükrü Saracoglu,eller hur? Man har ju även Andre Dos Santos som ett tag var startspelare för Brasiliens landslag och en stor stjärna i hemlandet innan han kom till Fener och ja vilken debutstart han fick, senare blev lag som Real Madrid och Lazio intresserade av honom. Vad har hänt med honom? Spelar heller inte så bra utan den här Diego Lugano och får dissen av andra så som Ridvan. Mittfältet ser också svajig ut, Emre inte i form, och Christian vart e den balansen du hade? Varför Alex bytades ut vet jag aldrig, även han är faktiskt inte i sina bästa dagar. Mer eller mindre har vi fått ett ”nytt” mittfält. På kanterna har vi Miroslav Stoch och Issiar Dia. Vilka drömmar jag hade om att dessa skulle köra över Young Boys igår.. Vad hände istället? Jo den förstnämda skämde ut sig igår genom att försöka filma till sig en straff o bli utvisad och sedan klaga(!) när repris bilderna visar att domaren tog rätt beslut. Den andra spelade sin debutmatch och fick ett bra läge men fick inte rätt bollträff.. Man blir mest besviken på Stoch efter utvisningen. Why? Låt mig upprepa det som skrevs i matchrapporten igår här på turkiskfotboll.com . Nya tränaren Aykut Kocaman försöker göra allt för att laget ska kunna börja göra mål och ska kunna köpa chanser. Bytar in och ut spelare och då kommer Stoch ”tidigt” andra halvlek o filmar.. 10man på plan eller även mindre med det dåliga försvaret man hade..

Som ni ser så är det inte bara anfallare Fenerbahce  behöver utan även också försvarare! Ingen Diego Lugano > Inget försvar , Alex/Emre ur form > mittfält som försöker filma till straff.. , Guiza/Unal > Inga mål. Vad behöver vi för att spela ute i Europa? Jag saknar Deivids form från säsongen 2007/08, Gyan/Niang är på väg in(mest troligt Niang), försvarare och mittfältare behövs också Aziz baba! En dag så är inte Lugano och Alex här längre..