Vad händer med Semih?

Semih Senturk storspelade idag och gjorde två mål och stod för en assist. Nu är den stora frågan, vad händer med Semih Senturk nu? För igår blev det officiellt att Niang är klar för Fenerbahce och nu har Fener en anfallskvartet i form av Nihan, Semih, Gökhan och Güiza. Alla fyra är föredetta skyttekungar och frågan är om Semih får plats trots att han idag stod för en fin insats.

Güiza värvades för 14 miljoner och har en monsterlön i Turkiet, vilken klubb är redo att lösa ut honom för en summa kring 10 miljoner euro och dessutom ge honom en lön som är bättre än den han har nu? Niang kom inte han heller gratis till Turkiet och nu har man gjort av med pengar på honom och han har ingen dålig lön han heller. Dessa herrar kostade pengar, har Fener råd att bänka dom och när dessa får speltid, hur lite speltid kommer Semih få? För Semih har sagt att han vill ha speltid, om den uteblir, vill han vara klar?