Vakna för fan!

Årets ligaspel är nu igång och ett taggat Sivasspor med en otroligt bra Mehmet Yildiz i form lyckades besegra Galatasaray med 2-1, grattis alla Sivasspor supportrar.

Dock vänder vi GSare våra ögon mot Adnan Polat, mannen som lovade 5 stjärnspelare bränner sina skepp ett efter ett och frågan är vart detta ska sluta. Fler och fler supportrar börjar att muttra och visa sin vrede för bristerna i laget och man undrar ju vad denna Polat har för syfte med att vara ordförande för Galatasaray.

Mannen som fick Emre Belezoglu att bli Fenerli och som verkar ha hämtat världens bästa tränare för att slänga honom till vargarna sjunker som en sten i våra ögon efter sina lögner och frågan är med bara några veckor kvar om vi kommer att få ett par frälsare eller om man ska flytta till ödemarken och isolera sig till säsongen är över, för hur mycket man än längtar till att Aslantepe ska invigas kan man inte glömma eller försöka ignorera denna Polat.

Han lovar oss supportrar 5 nyförvärv, men säljer istället 2 av våra bästa spelare. Han pratar om hur man bra fotboll man vill visa supportrarna, men värvar inte och han har världens bästa tränare, men ger honom inte något att arbeta med. Seriöst, inte konstigt att Rijkaard bli gråhårig när han måste ersätta en trött Arda med baris özbek som verkar ha glömt hur man spelar fotboll mellan sina modellpass.

Vakna!

Nej, det ser inte bra ut och nu ska jag gräva ner huvudet i sanden och försöka glömma alla bekymmer, tur att man är nykterist, för efter en sådan här usel start och alla lögner i luften från Polat, ja då hade man hamnat på sjukan för aloholförgiftning…