Vilka A2 spelare kan tänkas?

gs
Om det nu inte kommer nyförvärv får man helt enkelt kolla vad man har i egna leden, tyvärr fick Adnan Sezgin för sig att släppa en drös spelare inför den här säsongen, så som förra årets lagkapten Murat Akca som verkligen hade varit intressant nu. Men men, vi får som sagt kolla vad vi har i egna leden och dessa spelare skulle jag vara intresserade av att se.

  1. Serkan Kurtulus – Måste kunna ses som ett alternativ till Hakan Balta
  2. Sinan Osmanoglu – Storvuxen back som borde vara ett alternativ till Servet
  3. Berk Nezirogulari – Intressant spelare som kan spela MB eller VB
  4. Cem Sultan – Extremt stor FM talang, bör ses som ett alternativ på topp
  5. Anil Dilaver – A2s skyttekung ifjol
  6. Berkin Arslan – Kvick bollskicklig offensivspelare, OM eller A. Spelar i U18 landslaget
  7. Emirhan Ergun – Är U landslagsmålvakt, kanske bör peta Aykut?
  8. Ahmet Kesim – 90:a som är mittback

Jag förväntar mig att några av dessa namn får chansen denna säsong, utöver Emre Colak som jag ser som en spelare som nu måste blomma igen eller så låter man honom gå efter säsongen. Emre är liten i växten vilket talar emot honom och jag tror personligen inte att han har någon stor framtid i GS om han inte börjar bli lite större i kroppen, därför måste Emre bli större i kroppen denna säsong samt få speltid.