Vinna eller försvinna.

4e augusti idag och CL-kvalsdag. Young Boys ska gästa SS och möte Fenerbache där hemmalaget har fördelen efter att ha spelat 2-2 på bortaplan, kunde lika väl varit en Young Boys seger i den matchen då ingen stabilitet fanns i laget utan Lugano. Denna Lugano missar dagens match igen men en glad nyhet är att Feners nyförvärv Issiar Dia ska komma till spel. Mina tankar om matchen: Tror inte det kommer vara samma Fener som vi såg sist utan ett helt klart bättre spelande lag kommer vi få se på Sukru Saracoglu denna gång. Feners yttermittfältare som kommer troligtvis vara Stoch och Dia idag och man kommer ju köra över motståndarna på kanten. Tror också att Gökan Ünal kommer komma mer in i spelet idag och inte vara lika osynlig som sist. Slutresultat: 3-1 Fenerbahce, i mina ögon nätar Stoch igen, Kralex och Gökhan Unal gör också ett vardera mål. Bortalaget lär dock kunna trycka in ett mål.

Galatasaray spelar imorgon mot OFK Belgrad. Jah va hände på Ali Sami Yen? Matchen var Galatasarays och man ledde med 2-0 tills 80e minuten och sedan tryckte bortalaget in 2mål.. Tungt bakslag för matchen såg ut o sluta 2-0 och så får man ett sånt slutresultat som ger fördelen istället till bortalaget. Men Arda var pågång i alla fall och man hoppas det samma imorgon för han är så otroligt viktig för detta laget. Om nyförvärvet Lorik Cana kommer till spel återstår att se då han skadade sig i denna match men har sent förra veckan börjat träna med laget igen. Jag hoppas det bästa för Gs att ELANO ska få spela denna match. Han är klart en av de bästa i laget om inte bäst och hansspelförståelse,skott och offensiva spel kommer vara till en stor nytta för GS. Mina tankar inför matchen: Tror hemma laget kommer börja starkast och GS kommer få spela mer deffensivt men med viljan och kämparglödet tror jag det vänder i halvlek och 1-2 vinst för bortalaget(GS)

Besiktas som senast spelade mot Plzen borta fick med sig en fördel efter att matchen slutat 1-1. Tyvärr gjorde vi ingen matchrapport då ingen av oss såg matchen så mer kan jag inte uttala mig om matchen kan dock säga att Guti lär göra sin debut imorgon och den nya stjärn ”duon”(Q7,Guti) lär glänsa. Mina tankar inför matchen: BJK som har gjort två stora nyförvärv(Guti och Quaresma) ser ut o ha en riktigt bra offensiv och balans i mittfältet. BJK fansen kan vara hur glada som helst för att Quaresma har anlänt men ännu gladare för Guti. Gutis gudomliga passningar och hans grymma spelsinne kommer vinna mycket åt Besiktas del. Kommer flera gånger ha assist till namnet och räkna med att vi får se fler mål av Nihat som har en finfin form och Quaresma som lär också sätta dit några. Tror på en klar 3-0 vinst för hemmalaget efter mål av Delgado och Nihat x2

Som ni ser så har alla våran kvalifcerande lag spelat oavgjort varav 2 av dem har fördelen. Dock tror jag alal tre tar sig vidare. Glömde säga att GS och BJK spelar EL-kval och att Bursaspor deltar inte i några kval efter att man direkt är kvalificerad till seedningsgrupp4 i Champions League.

Stream kommer läggas ut till alla 3 matcherna här på hemsidan.