Zvjezdan Misimovic till Galatasaray?

Enligt Ligtv så åkte Adnan Sezgin till Tyskland direkt efter Sivas matchen för att slutföra värvningen av Misimovic.

Det återstår dock några små ”hinder” innan Galatasaray får en bolltrollkarl av världsklass till Istanbul,nämligen att Wolfsburg vill ha 9 miljoner Euro medans Sezgin vill punga ut 7 miljoner Euro. Mycket hänger också på om Diego lämmnar Juventus för spel i Wolfsburg, då Misimovic och Diego spelar i en nr.10 roll och jag tror knappast någon av dem accepterar att var reserv.

Något som talar för att Misimovic lämmnar Wolfsburg är att Galatasaray nu måste värva både för lagetsskull och fansen, Misimovic själv har sagt att han vill spela för Galatasaray. En annan fördel är att Misimovic agent är Roger Wietmann som är förra Galatasaray’spelaren Lincoln’s agent.