Alex de Souza hyllar ledningen

En annan spelare som låg bakom gårdagens seger var lagkaptenen Alex de Souza som gjorde två mål och en assist.

Alex sa att han enda sen ankomsten till Fenerbahce alltid gjort sitt bästa på planen och kommer alltid att göra det tills den dagen kommer när han lämnar klubben. Han hyllade ledningen och sa att han alltid har visat respekt för de som sitter där.

Det var en viktig bortamatch för oss, eftersom vi inte hade någon vinst på bortaplan sedan tidigare”, sade lagkaptenen.

Han passade också även på att dela ut en känga till tidningarna där det varje står om att han ska lämna klubben (bl.a. till Besiktas och Galatasaray!!??) och sa att allt detta var bara komedi. ”Jag känner mig som en turk och är en sann Fenerbahce-supporter. När jag lämnar klubben och staden kommer min hjärta alltid att vara hos er, klubben, supportrarna och ledningen”.

Alex sa också att klubben är inne i en ny tid med en ny tränare och brassen är säker på att spelet kommer att bli mycket bättre i framtiden.

Matchen mot Kasimpasa var första gången den här säsongen som Alex spelade i 90 minuter och om detta sa han att under en match så kan man göra tre byten och om tränaren vill göra tre byten så gör han det. ”Det spelar ingen roll om jag börjar på bänken eller finns med från start eller blir utbytt. Jag kommer alltid att visa respekt för det”.

Han nämnde också drömgränsen på 100 mål i ligan: ”Det är två mål kvar men säsongen är lång och förhoppningsvis så når vi upp till målet”.

Alex har gjort 4 mål och 3 assist på 6 matcher den här säsongen.