Basket: Turkiet kom på en andra plats

Turkiets basketlandslag slutade 2a i VM på hemmaplan efter att ha gjort en fantastik turnering! Tyvärr blev det inte lika kul final match som de andra då man förlorade med 64-81 mot USA. Kollar man till resultatet kan man inte tro att det var TUrkiet som spelade men i andra halvlek så hängde Turkiet inte alls med USA som satte oftast alla bollar i korgen. Men det turkiska landslaget ska hyllas för den prestation dem bjöd på i detta VM. Otroligt bra spelat, och vi blickar fram mot EM2011 i Litauen nu!

NBA-proffset,  Hidayet ”Hedo” Türkoglu var helt klart Turkiets bäste spelare och han kom med i Turnerings all-star lag. Bäste spelaren blev USAs lovande spelare Kevin Durant som spelade på egen nivå hela turneringen igenom. Lite noterbart om denna Kevin Durant är att man tror att han kommer bli den stora spelaren som kommer slå alla rekorden i USA och att han förmodligen är en ny Michael Jordan.