Besiktas 2-1 MP Antalyaspor

No Guti, No problem. Eller ja nästan då BJK avgjorde på stopptid mot MP Antalyaspor efter 2mål av Bobo och två framspelningar av Fabien Ernst.

En match som BJK hade koll om och avgjorde på slutet kan man lugnt säga. Guti fanns inte med men då hade man i alla fall Fabien Ernst på plan och den matchen han spelade mot MP Antalyaspor kan mycket väl vara hans bäste, i alla fall en av dem. Kolla på klippet när Bobo gör 1-0 så ser ni Fabien Ersnt fina framspelning som sedan Bobo kan placera in enkelt. Lugn match med inte så hög matchtempo och innan vi skulle få se BJKs andra mål skulle vi ta en titt på Antalyaspors kvitterings mål igenom Tita. Tita kunde enkelt göra mål efter att bollen passerat Hakan Arikan som rusade ut för att slå bort bollen men fick se Hilbert komma framför o försöka rensa.. Dålig kommunikation mellan båda två och detta ledde till 1-1. Men det var inte över än då 4e domaren visade på sin skylt att det vara 4minuter kvar att spela. Då dök än en gång Ernst och Bobo upp i bilden. Ersnt med framspelningen och Bobo med målet. Skönt för Besiktas tråkigt för Antalyaspor som tappade 1poäng i denna match. Efter matchen så sade Ersnt att alla gånger han har spelat med Guti har han lärt sig nya grejer av honom. Guti själv följde matchen från läktaren och  Bernd Schuster sade att man inte ville riskera att spela med Guti i denna matchen. 2-1 BJK, 3poäng BJK.