Bobo: ”Vi kan vinna Europa League”

 

2mål i denna omgången av STSL och denna veckan så väntar Europa spel. Bobos tankar inför matchen på torsdag kan ni läsa här. När Bobo fick frågan: Kan ni vinna Europa League i år? Så sade han:
”Det kan vi. Vi har ett mycket bra lag. Vi har kraften som behövs för att vinna denna titeln, det är det vi tänker på. Om vi är lika allvarliga o fokuserade i varje match vi spelar där(Europa League) så varför inte? ”
Brassen har en poäng. Nu med hans form, 5mål i Süper Lig och stjärnvärvningarna Guti och Quaresma så har man en stor chans att utmana om titeln. En Fabien Ernst som också har gjort bra ifrån sig är en viktig kugge i mittfältet för BJK.

Bobo fick också frågan om hur hans framtid blir, då hans kontrakt är påväg att löpa ut och så fanns det flera rykten som sade att han skulle lämna klubben. Han sade rent ut att han ville stanna i klubben efter sommaren. ” Det är kul o höra att andra klubbar intresserar en men jag vill stanna i Besiktas. Mitt kontrakt löper ut efter säsongen men min tanka är att stanna kvar i Besiktas.”