De sista värvningarna

Gaziantepspor gjorde klart med både mittbacken Dany Nounkeu Tchounkeu och mittfältaren Ivelin Ivanov Popov. Dany som är från Kamerun kommer närmast från spel i Frankrike och har skrivit på ett treårskontrakt medan bulgaren Popov har hämtats in på lån från Litex Lovech.

Yttermittfältaren Mehmet Yozgatlı har skrivit på för ett år med Genclerbirligi. Den 31-åriga Yozgatli var en gång i tiden en av Turkiets bästa spelare och har en tid i bl.a. Galatasaray, Besiktas och Fenerbahce bakom sig. Förra året spelade han i Gaziantepspor.

Konyaspor har värvat Ibrahima Bangoura från Denizlispor. Bangoura är landslagsman för Guinea.

Jumbon Manisaspor har förstärkt sin trupp med Murat Erdogan samt förra årets skyttekung Ariza Makulula. Makulula har skrivit på för tre år medan Erdogan har skrivit på för ett år.

Vi har tidigare rapporterat om den makedoniska anfallaren Agim Ibraimi som var på väg till Caykur Rizespor. Nu har han istället skrivit på ett treårskontrakt med Eskisehirspor. Han kommer närmast från slovenska Olimpija Ljubljana. Dessutom har ”Es, Es” gjort klart med mittbacken Rashad Sadygov från Azerbajdzjan. Sadygov som tidigare har spelat för Kocaelispor och Kayserispor har skrivit på ett tvåårskontrakt. Han är även lagkapten, vilket han har varit sen 2004 för azerbajdzjanska landslaget som ska möta Turkiet senare i EM-kvalet.