Deivid målskytt i Brasilien

Det tog fem matcher för Deivid att hitta målet i Brasilien. Fenerbahces gamla brasse, som var med i laget som tog sig till kvartsfinal i Champions League säsongen 2007/2008 gjorde ett av målen när Flamengo spelade mot Fluminense igår kväll.

Spola fram till 1.30 i videon om ni vill se hans mål direkt. Den som för övrigt spelade fram honom till målet var Besiktas gamla brasse Kleberson. Deivid med nr 99 på ryggen kvitterade till 1-1 i en match som till slut blev 3-3. En annan gammal Fenerbahce-spelare Claudio Maldonado spelar också för Flamengo och han ersatte Kleberson i slutet av matchen. För övrigt så är Zico (Fenerbahces senaste guldtränare) sportdirektör i klubben, läs mer om det här.

Andra spelare i den brasilianska ligan som har spelat i Turkiet är Edu Dracena som spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort när Santos spelade 0-0 borta mot Guarani. Edu gjorde sitt första mål sedan återkomsten till Brasilien för ett par dagar sen när Santos vände ett underläge 0-2 till 4-2 mot Atlético Goianiense. Spola fram till 1,30 i videon för att se Edus mål direkt.

Den förre Besiktas-stjärnan Ricardinho fanns med från start när Atletico Mineiro förlorade på hemmaplan mot Vitoria medan Lincoln, den förre Galatasaray-spelaren inte fanns på plan när Palmerias föll mot Sao Paulo med 0-2.

Deivids mål

Edus mål