Emre: ”Det finns inget lag vi inte kan slå”

Som ni känner till honom, den lille krigaren är också en av de som har talat om matchen. Enligt honom så finns det inget lag som Fenerbahce inte kan slå. Efter att ha spelat två matcher utan publik på SSS så är det viktig med en vinst nu enligt Emre.
Från våran sida är det mycket viktigt. Vi har inte startat säsongen bra. Vi måste glömma de matcher vi har spelat nu tycker jag. Med fansens stöd så ska vi få ett bra resultat och framöver kommer det väntas ett bra spel från oss. Det kommer bli en svår match, inget lag är favorittippad”

Emre säger också att han vill att Fener startar mer aggresivare.
Om vi startar aggresivt, så kommer vi få en fördel i matchen som i tidigare år

Han fortsatte med att säga:
Vi ska göra allt i derbymatchen för att vinna, om vi startar bra och aggresivt så finns det inte något lag vi inte kan slå. I de matcher vi har tagit dåliga beslut har vi oftast spelat dåligt. De gånger vi försöker kontrollera matcherna, och då vi vill spela framåt kommer oftast fram