Emre inte välkommen

Galatasaray inviger till våren sin nya arena, Aslantepe. Invigningen kommer även att medföra en hel del festligheter och enligt tidningen Aksam har klubben bjudit in sina gamla spelare från truppen som tog hem UEFA Guldet i Holland. Dock har man enligt ryktet inte bjudit in Emre för att han valt att spela i Fener och sagt att han är fenerli. Skulle detta stämma beror det inte på att han är i Fener idag utan vi som följt Emresåpan sedan han lämnade Galatasaray vet att det är personliga intriger som i så fall är anledningen till att han inte kommer att bjudas in.

Adnan Polat som var den som såg till att han hamnade i Fener, genom att visa den kalla handen, har en kylig relation till Emre och är det något som sätter stopp för Emres deltagande är det Polat´s relation med Emre och inte att han spelar för Fenerbahce. Detta är min hypotes och tolkning av ryktet som cirkulerar om att Emre inte är inbjuden till en eventuell invigningsmatch där laget från 2000 kommer att finnas på plan.