Fria åsikter i vår familj

Hade du och jag varit likadana, hade vi både tyckt samma sak kring alla ämnen, men ett faktum är att du och jag är olika. Detta gör både mig som skribent och du som läsare/medmänniska till två unika varelser.

Jag är en Galatasaraysupporter, du kanske är Bursasporlu, vi tycker säkerligen olika och tänker olika. Det är detta oliktänkande som gör att vi håller på olika lag och även om vi håller på samma lag, kanske inte tycker samma sak om våra respektive lag.

Det är detta vi vill ta vara på Turkiskfotboll.com, istället för att tysta ner olika åsikter anser Aykut och jag, Erdinc, samt alla andra kamrater på Turkiskfotboll.com att alla ska få säga sitt, så länge man respekterar dom andra som läser och kommenterar på den här sidan.

Istället för att Bannafolk till höger och vänster på ett forum, anser vi att alla åsikter ska vara välkomna, så länge dom håller sig inom reglerna för en normal diskussion. Detta för att vi alla som älskar fotboll och framförallt den Turkiskfotbollen, ska ha en bra och fungerande plats på internet att hänga på.

Idag har vi dagligen över 200 unika besökare på våran sida och vi har strax 50 stycken Facebooksupportrar till sidan, något som gör att vi som skriver på sidan vill skriva mer för att ni alla ska få läsa och själva skriva om Turkiskfotboll.

Vi har själva behandlats illa av andra, men istället för att ge upp försöker vi göra det vi gjorde tidigare ännu bättre. Trots att vi tjafsar sinsemellan och skickar pikar mot varandra, blir vi i slutändan kamrater ändå, därför främjar vi fria åsikter om fotbollen i Turkiet och hoppas på att ännu fler vill dela med sig om sina tankegångar på våran sida. En sida som ständigt växer.

Idag är vi den enda sidan som kontinuerligt levererar nyheter på Svenska om Turkiskfotboll och det vi nu vill se är kontinuerligt kommenterande av artiklar och diskussioner kring ämnena som dyker upp på sidan.

Vi tror på att detta webbprojekt är något positivt för oss Turkar i Sverige och stärker vår gemenskap i denna familj.

Signerat

Erdinc & Aykut