Inför derbyt: Med svartvita ögon

En av våra läsare, Cemil Ciftci svarade på ett par frågor inför derbyt mot Fenerbahce.

Vad tycker du om Besiktas inledning så här långt?
Besiktas har börjat säsongen mycket bra, Quaresma, Guti och inte minst Cenk har visat direkt vart skåpet skall stå.. När Besiktas värvade Q7 så blev man faktiskt lite orolig, eftersom han inte haft så bra säsonger bakom sig, så det luktade lite fiasko-värvning, men ack så fel jag hade.. Han visar stor vilja och har i stort sett varit Besiktas bästa spelare hittills. Jag ser fram emot den här säsongen, för det ser lovande ut än så länge!

Vilken spelare är du mest imponerad av?
Jag är mest imponerad av Cenk Gönen faktiskt.. han har spelat otroligt bra sedan första matchen och han är mycket lugn för att vara så ung och spelar för en storklubb.

Vilken spelare är du missnöjd med?
– Nihat måste jag säga, även om det svider. Han har fotboll i sig, men han får inte ut något tyvärr.. Han skjuter allt för ofta och för dåligt.. Trodde att det skulle vara hans säsong, men än så länge har han inte visat något positivt, tyvärr!

Vad är dina förhoppningar under säsongen?
Mina förhoppningar är att laget tar hem ligan, kommer minst till semifinal i Euro League och vinner turkiska cupen, Besiktas har en stark och bred trupp för att klara av detta, det är jag säker på.

Och till sist, vad är dina tankar inför helgens derby mot Fenerbahce?
Jag minns att Besiktas var favoriter förra året mot Fenerbahce, eftersom det hade gått så knackigt för dom, men vad hände? Jo Besiktas fick stryk.. Man vet aldrig vad som kan hända på Derby och Fenerbahce är starka på SSS. Jag tror att det blir en underhållande match som slutar Oavgjort men hoppas på en Besiktasseger såklart. Mitt tips: 2-2 Bobo & Nobre målar för Besiktas.