”Kan spela för Besiktas i framtiden”

Tror det eller ej, denna spelaren sade detta i en intervju.

Okej innan ni börjar läsa så är detta sant. Ronaldo har sagt dessa ord i en preskonferans för några dagar sen, jag översätter på bästa sätt till er nu.

Cristiano Ronaldo är ankelskadad och för några dagar sedan fick han svara på några frågor. Bland annat sa han att är snart tillbaka på spel igen efter ankelskadan i premiärmatchen mot Mallorca. Men det mest intressanta var hans svar när han fick förfrågan om han skulle kunna tänka sig att spela i Besiktas. Landslagkompisen Quaresma och gamle lagkompisen i Real spelar just nu  i BJK och även den förre Real tränaren(Bernt Schuster) är tränare för Istanbul klubben. Så här sa Ronaldo i en intervju: ”Då det inte blir nu, varför kan det inte bli  i framtiden?. Jag har redan ett kontrakt som pågår, livet erbjuder allt möjligt inom fotbollskarriären. Det viktigaste är att vara lycklig och att leva fotbollslivet lyckligt. Guti som spelar där nu spelar i ett framgångsrikt lag med andra bra spelare och jag tror lagets framgångar kommer öka mer”

Cristiano Ronaldo i Besiktas tröjan i framtiden? Vem vet, kanske nån dag spelar han i turkiska ligan..
Team Force som sägs vara sponsor till honom till året som kommer sägs ha hållt presskonferansen.